Over VZR

VacaturesZorgRotterdam is met ❤ gemaakt voor de zorgsector in Nederland 

Vaste banen 

Wij verbinden werknemers en werkgevers op dit platform die beiden willen gaan voor duurzaamheid in de Gezondheidszorg. Wij geloven dat vaste medewerkers, vaste mensen het kunnen maken in de zorg. Op deze manier hopen wij bij te dragen aan de kwaliteit van de zorgsector.  

VacaturesZorgRotterdam.nl is een volledig zelfsturend platform en richt op vaste banen in de eerstelijnszorg, tweedelijnszorg en medische gezondheidszorg. Wij wensen jou veel succes met het vinden van een nieuwe, leuke baan in de gezondheidszorg! 


Persoonlijke gegevens

VacaturesZorgRotterdam.nl is een zelfsturend platform zonder winstoog merk. We hebben hier ❤ aan gewerkt en zullen daarom zorgvuldig omgaan met de privacy van de bezoeker. Persoonlijke gegevens worden dan ook beveiligd opgeslagen indien dit nodig is. Hierbij houden wij ons dan ook aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) stelt. 

U kunt onze website bezoeken zonder uw persoonsgegevens aan ons door te geven. Indien u ervoor kiest vrijwillig informatie te verstrekken, zullen wij deze informatie gebruiken in overeenstemming met dit Privacy statement. Met het verzamelen van uw persoonlijke gegevens stelt VacaturesZorgRotterdam.nl zich ten doel om u de meest persoonlijke service te bieden die mogelijk is. Doordat we meer over u weten door de online inschrijving / sollicitatie, kan VacaturesZorgRotterdam.nl u beter van dienst zijn bij het aanbieden van zijn diensten en daarmee ook een betere service aanbieden.

We wensen jou veel succes in de gezondheidszorg!